Corona

MAATREGELEN IVM CORONAVIRUS

Met de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus, de voorschriften vanuit de overheid en het dilemma dat wij u enerzijds zo goed mogelijk en liefst zo persoonlijk mogelijk van dienst willen zijn maar dat wij anderzijds niet willen bijdragen aan de verspreiding van het virus, hebben wij besloten om de volgende maatregelen in te voeren voor wat betreft persoonlijke contacten met ons kantoor.

Afspraken besprekingen en ondertekening van akten:

  • Gemaakte afspraken voor de ondertekening van akten zullen zonder tegenbericht doorgaan. Vanaf 24 maart 2020 zijn wij genoodzaakt om – overeenkomstig de huidige richtlijnen – ervoor te zorgen dat niet meer dan 2 bezoekers op ons kantoor zijn voor elke afspraak. Voor reeds gemaakte afspraken zullen wij actief betrokkenen benaderen om dit nader met u af te spreken.
  • Heeft u last van symptomen zoals hoesten, verkoudheidsklachten of koorts, of heeft u rechtstreeks contact gehad met een persoon waarbij het virus is vastgesteld, een en ander zoals door het RIVM omschreven, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten óf in geval van spoed om met ons de mogelijkheden te bespreken zodat we in goed overleg kunnen bezien hoe we u toch van dienst kunnen zijn.
  • Indien u het prettiger vindt om de akte per volmacht te laten ondertekenen, dan kunt u met ons telefonisch contact opnemen om dit te bespreken.

Kantoorbezoek

Wij willen u verzoeken om zo weinig mogelijk  zonder afspraak naar ons kantoor te komen en voor de komende tijd houden wij besprekingen met u bij voorkeur telefonisch, Skype of FaceTime.
Indien gewenst blijft u voor een persoonlijk gesprek op afspraak ook welkom op ons kantoor.

Tijdens uw bezoek aan ons kantoor zult u merken dat:

  • Wij voorlopig geen handen schudden;
  • Wij op afstand blijven en u ook bij het plaats nemen in de spreekkamer zullen vragen om de gewenste afstand te bewaren.

Wilt u een geplande afspraak voor een bespreking omzetten in een afspraak om te Skypen/FaceTimen?

Laat u het ons dan tijdig weten, dan bereiden wij ons voor.

Mocht u overigens nog vragen hebben in relatie tot onze dienstverlening, neemt u dan telefonisch contact op met ons.

Tot slot wensen wij u voor de huidige periode veel kracht, wijsheid en saamhorigheid toe, zodat we samen deze lastige tijd zo goed mogelijk kunnen door komen.