VRIJBLIJVENDE OFFERTE KLIK HIER of bel voor een afspraak 0492 509 333

Menu

Spoormakers notarissen team

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Met de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus, de voorschriften vanuit de overheid en het dilemma dat wij u enerzijds zo goed mogelijk en liefst zo persoonlijk mogelijk van dienst willen zijn maar dat wij anderzijds niet willen bijdragen aan de verspreiding van het virus, hebben wij besloten om de volgende maatregelen in te voeren voor wat betreft persoonlijke contacten met ons kantoor.

Afspraken besprekingen en ondertekening van akten:

  • Heeft u last van symptomen zoals hoesten, verkoudheidsklachten of koorts, of heeft u rechtstreeks contact gehad met een persoon waarbij het virus is vastgesteld, een en ander zoals door het RIVM omschreven, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten óf in geval van spoed om met ons de mogelijkheden te bespreken zodat we in goed overleg kunnen bezien hoe we u toch van dienst kunnen zijn.
  • Indien u het prettiger vindt om de akte per volmacht te laten ondertekenen, dan kunt u met ons telefonisch contact opnemen om dit te bespreken.

 

Kantoorbezoek

Wij willen u verzoeken om zo weinig mogelijk  zonder afspraak naar ons kantoor te komen en voor de komende tijd houden wij besprekingen met u bij voorkeur telefonisch, Skype of FaceTime.
Indien gewenst blijft u voor een persoonlijk gesprek op afspraak ook welkom op ons kantoor.

Wilt u een geplande afspraak voor een bespreking omzetten in een afspraak om te Skypen/FaceTimen?

Laat u het ons dan tijdig weten, dan bereiden wij ons voor.

Mocht u overigens nog vragen hebben in relatie tot onze dienstverlening, neemt u dan telefonisch contact op met ons.