Online Dossier

Als notariskantoor vinden wij het belangrijk om de privacy van onze cliënten te waarborgen en gevoelige informatie veilig te delen. Daarom maken wij gebruik van Online Dossier voor het uitwisselen van documenten. Met Online Dossier zorgen we ervoor dat gegevens, zoals persoonlijke informatie en juridische documenten, niet via onveilige e-mail worden verzonden, maar in een beveiligde digitale omgeving worden gedeeld.

Het platform biedt voordelen zoals:
– Versleuteling van bestanden, wat voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot de gegevens.
– Toegangscontrole, zodat alleen bevoegde personen de documenten kunnen bekijken.
– Transparantie en overzicht, doordat cliënten op elk moment kunnen inloggen om de voortgang van hun dossier te volgen.

Door te kiezen voor Online Dossier waarborgen we de vertrouwelijkheid van informatie en bieden we cliënten de zekerheid dat hun gegevens goed beschermd zijn tijdens het proces.

Om u toegang te verlenen tot uw Online Dossier sturen we u een e-mailbericht met daarin een link rechtstreeks naar uw dossier. We hebben voor u een account aangemaakt op basis van uw e-mailadres en 06-nummer. Eenmaal ingelogd kunt u de manier van inloggen (bijvoorbeeld met eigen wachtwoord én extra authenticatie óf juist niet) naar wens aanpassen.

De handleiding van het Online Dossier kunt u hier downloaden.

Behalve het uitwisselen van bestanden kunnen we met het Online Dossier ook vragenlijsten opstellen die u eenvoudig online kunt invullen en terugzenden naar ons kantoor.

De meest gebruikte vragenlijst is die in het kader van het wettelijk verplichte cliëntenonderzoek, welk onderzoek namelijk altijd begint met het stellen van een aantal vragen over uw persoon/identiteit en over de (eventuele) financiële aspecten aan de transactie die u door ons kantoor wilt laten verzorgen.

Klikt u hier voor een extra toelichting op de vragenlijsten.